Loading...
Eurostars
Grand Marina
Hotel
* * * * *GL
WTC Barcelona
Onze klanten zijn onze eerste waarde

Beoordelingen Eurostars Grand Marina

8.9
Gemiddeld nota van 10
98%
van onze klanten wordt aangeraden
  • Schoonheid
    8.99
  • Persoonlijke attentie
    8.84
  • Comfort van de kamers
    8.86
  • Ligging
    9.04
  • Hotelfaciliteiten
    8.74
  • Ontbijt
    8.93
    Schoonheid
  • 9
    • Persoonlijke attentie
    • 10
      • Comfort van de kamers
      • 9
        • Ligging
        • 9
          • Hotelfaciliteiten
          • 9
            • Ontbijt
            • 10
    PERFECT!
    I will for sure recommend this hotel to friends and family
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Ann | België
22/08/2018
9.3
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 8
    • Persoonlijke attentie
    • 10
      • Comfort van de kamers
      • 9
        • Ligging
        • 9
          • Hotelfaciliteiten
          • 9
            • Ontbijt
            • 10
    IT IS ALL ABOUT ATTENTION
    Hotel\'s staff gives really personal attention to their guests, this gave us the special feeling of an appreciated guest.
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Marcel | Nederland
21/08/2018
9.2
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 10
    • Persoonlijke attentie
    • 10
      • Comfort van de kamers
      • 10
        • Ligging
        • 10
          • Hotelfaciliteiten
          • 10
            • Ontbijt
            • 10
    STAY
    Het was een fantastisch verblijf, van inchecken, slapen tot ontbijt. inchecken ging snel, koffers werden netjes gebracht en de bedden sliepen heerlijk. ontbijt was fantastisch, wellicht bij het drankje op het dakterras kan alles nog wel iets sneller. verder misschien wat extra zonwering bij het ontbijt. kortom perfect!
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Wouter | Nederland
01/08/2018
10
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 9
    • Persoonlijke attentie
    • 8
      • Comfort van de kamers
      • 8
        • Ligging
        • 8
          • Hotelfaciliteiten
          • 8
            • Ontbijt
            • 8
    POOL AND ROOF BAR (EXPENCIVE)
    I would prefer more democratic prices at the pool bar, the personal isn’t very quick too, they prefer talking to eachother more ( i wonder what they have to talk about a whole day ) and let people wait. there is the acomodation to have a cool pool bar with nice music.a little control in the pool for the jumping. - rest of the hotel is perfect !!
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Philip | Bélgica
29/07/2018
8.2
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 9
    • Persoonlijke attentie
    • 9
      • Comfort van de kamers
      • 8
        • Ligging
        • 8
          • Hotelfaciliteiten
          • 8
            • Ontbijt
            • 9
    DR
    No commands
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Buddy | Nederland
15/05/2018
8.5
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 9
    • Persoonlijke attentie
    • 9
      • Comfort van de kamers
      • 9
        • Ligging
        • 9
          • Hotelfaciliteiten
          • 9
            • Ontbijt
            • 10
    HEEL FIJN HOTEL
    Prachtig gelegen tussen de cruiseschepen en de oude haven en dicht bij de ramblas. mooie kamer met badkamer, jammer dat je eigenlijk niet kunt zitten op het balkon. heerlijk ontbijt!
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Johannes Gerardus | Países Bajos
28/04/2018
9.2
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 10
    • Persoonlijke attentie
    • 10
      • Comfort van de kamers
      • 10
        • Ligging
        • 10
          • Hotelfaciliteiten
          • 10
            • Ontbijt
            • 10
    EXCELLENT
    An ideal start foor a cruise or a visit of barcelona
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Hugo | Países Bajos
27/04/2018
10
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 10
    • Persoonlijke attentie
    • 10
      • Comfort van de kamers
      • 10
        • Ligging
        • 10
          • Hotelfaciliteiten
          • 10
            • Ontbijt
            • 10
    KAMERS
    Fijn hotel met mooie ruime kamers en een heerlijk uitgebreid ontbijt
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Elly | Países Bajos
25/04/2018
10
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 8
    • Persoonlijke attentie
    • 8
      • Comfort van de kamers
      • 8
        • Ligging
        • 8
          • Hotelfaciliteiten
          • 8
            • Ontbijt
            • 8
    X
    X
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Adriaan | Países Bajos
20/04/2018
8
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 9
    • Persoonlijke attentie
    • 9
      • Comfort van de kamers
      • 8
        • Ligging
        • 10
          • Hotelfaciliteiten
          • 9
            • Ontbijt
            • 10
    THANK YOU
    Dear,thank you for the great hospitality at your hotel. we have a verry good stay at your hotel, and we come back next time!kind regards,roel koekkoekholland
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Roel | Países Bajos
09/04/2018
9.2
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 9
    • Persoonlijke attentie
    • 9
      • Comfort van de kamers
      • 9
        • Ligging
        • 9
          • Hotelfaciliteiten
          • 9
            • Ontbijt
            • 9
    MEVROUW
    Zeer vriendelijke medewerkers bij het inchecken en ontbijtruimte.
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
B.P.A | Países Bajos
09/04/2018
9
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 10
    • Persoonlijke attentie
    • 8
      • Comfort van de kamers
      • 9
        • Ligging
        • 9
          • Hotelfaciliteiten
          • 9
            • Ontbijt
            • 10
    VIP
    Zeer mooi hotel en de kamer was goed in orde.het personeel was zeer vriendelijk en het ontbijt was fantastisch.ik boekte ook het vip arragement maar helaas hebben wij na een 2e maal vragen aan de receptie niet van het volgende kunnen genieten:- welkomsthapje in eurostars grand marina: plankje met catalaanse kazen en vers gesneden ham met confituur van tomaat, veenbes, sinaasappel en gember, en 0,375 cl rode of witte wijn in onze bar \"the corner\".- geen kamerjasdaar er zelfs in het hotel reclame wordt van gemaakt was de dame aan de receptie blijkbaar niet echt op de hoogte van wat er in het pakket zat. mvg
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Jessie | Bélgica
19/03/2018
9.2
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 10
    • Persoonlijke attentie
    • 9
      • Comfort van de kamers
      • 9
        • Ligging
        • 10
          • Hotelfaciliteiten
          • 9
            • Ontbijt
            • 10
    GEWOON HEEL GOED
    Puntje van aandacht: als een kamer wordt gereserveerd voor drie personen is het wel handig als er drie personen kunnen slapen. ofwel drie bedden. is later wel geregeld. zorgt alleen voor een valse start.
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Floris | Países Bajos
05/03/2018
9.5
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 9
    • Persoonlijke attentie
    • 8
      • Comfort van de kamers
      • 9
        • Ligging
        • 9
          • Hotelfaciliteiten
          • 8
            • Ontbijt
            • 8
    GOOD STAY
    Excellent stay, only couldn\'t figure out how to close the darkening curtains in the room.
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Mathijs | Países Bajos
15/02/2018
8.5
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 8
    • Persoonlijke attentie
    • 8
      • Comfort van de kamers
      • 8
        • Ligging
        • 9
          • Hotelfaciliteiten
          • 9
            • Ontbijt
            • 9
    NO COMMENT
    No comment everything was ok
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Buddy | Netherlands
15/05/2017
8.5
Gemiddeld nota van 10