Loading...
Eurostars
Grand Marina
Hotel
* * * * *GL
WTC Barcelona
Onze klanten zijn onze eerste waarde

Beoordelingen Eurostars Grand Marina

8.9
Gemiddeld nota van 10
98%
van onze klanten wordt aangeraden
  • Schoonheid
    9
  • Persoonlijke attentie
    8.85
  • Comfort van de kamers
    8.87
  • Ligging
    9.04
  • Hotelfaciliteiten
    8.75
  • Ontbijt
    8.91
    Schoonheid
  • 9
    • Persoonlijke attentie
    • 9
      • Comfort van de kamers
      • 8
        • Ligging
        • 8
          • Hotelfaciliteiten
          • 8
            • Ontbijt
            • 9
    DR
    No commands
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Buddy | Nederland
15/05/2018
8.5
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 9
    • Persoonlijke attentie
    • 9
      • Comfort van de kamers
      • 9
        • Ligging
        • 9
          • Hotelfaciliteiten
          • 9
            • Ontbijt
            • 10
    HEEL FIJN HOTEL
    Prachtig gelegen tussen de cruiseschepen en de oude haven en dicht bij de ramblas. mooie kamer met badkamer, jammer dat je eigenlijk niet kunt zitten op het balkon. heerlijk ontbijt!
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Johannes Gerardus | Países Bajos
28/04/2018
9.2
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 10
    • Persoonlijke attentie
    • 10
      • Comfort van de kamers
      • 10
        • Ligging
        • 10
          • Hotelfaciliteiten
          • 10
            • Ontbijt
            • 10
    EXCELLENT
    An ideal start foor a cruise or a visit of barcelona
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Hugo | Países Bajos
27/04/2018
10
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 10
    • Persoonlijke attentie
    • 10
      • Comfort van de kamers
      • 10
        • Ligging
        • 10
          • Hotelfaciliteiten
          • 10
            • Ontbijt
            • 10
    KAMERS
    Fijn hotel met mooie ruime kamers en een heerlijk uitgebreid ontbijt
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Elly | Países Bajos
25/04/2018
10
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 8
    • Persoonlijke attentie
    • 8
      • Comfort van de kamers
      • 8
        • Ligging
        • 8
          • Hotelfaciliteiten
          • 8
            • Ontbijt
            • 8
    X
    X
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Adriaan | Países Bajos
20/04/2018
8
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 9
    • Persoonlijke attentie
    • 9
      • Comfort van de kamers
      • 8
        • Ligging
        • 10
          • Hotelfaciliteiten
          • 9
            • Ontbijt
            • 10
    THANK YOU
    Dear,thank you for the great hospitality at your hotel. we have a verry good stay at your hotel, and we come back next time!kind regards,roel koekkoekholland
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Roel | Países Bajos
09/04/2018
9.2
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 9
    • Persoonlijke attentie
    • 9
      • Comfort van de kamers
      • 9
        • Ligging
        • 9
          • Hotelfaciliteiten
          • 9
            • Ontbijt
            • 9
    MEVROUW
    Zeer vriendelijke medewerkers bij het inchecken en ontbijtruimte.
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
B.P.A | Países Bajos
09/04/2018
9
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 10
    • Persoonlijke attentie
    • 8
      • Comfort van de kamers
      • 9
        • Ligging
        • 9
          • Hotelfaciliteiten
          • 9
            • Ontbijt
            • 10
    VIP
    Zeer mooi hotel en de kamer was goed in orde.het personeel was zeer vriendelijk en het ontbijt was fantastisch.ik boekte ook het vip arragement maar helaas hebben wij na een 2e maal vragen aan de receptie niet van het volgende kunnen genieten:- welkomsthapje in eurostars grand marina: plankje met catalaanse kazen en vers gesneden ham met confituur van tomaat, veenbes, sinaasappel en gember, en 0,375 cl rode of witte wijn in onze bar \"the corner\".- geen kamerjasdaar er zelfs in het hotel reclame wordt van gemaakt was de dame aan de receptie blijkbaar niet echt op de hoogte van wat er in het pakket zat. mvg
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Jessie | Bélgica
19/03/2018
9.2
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 10
    • Persoonlijke attentie
    • 9
      • Comfort van de kamers
      • 9
        • Ligging
        • 10
          • Hotelfaciliteiten
          • 9
            • Ontbijt
            • 10
    GEWOON HEEL GOED
    Puntje van aandacht: als een kamer wordt gereserveerd voor drie personen is het wel handig als er drie personen kunnen slapen. ofwel drie bedden. is later wel geregeld. zorgt alleen voor een valse start.
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Floris | Países Bajos
05/03/2018
9.5
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 9
    • Persoonlijke attentie
    • 8
      • Comfort van de kamers
      • 9
        • Ligging
        • 9
          • Hotelfaciliteiten
          • 8
            • Ontbijt
            • 8
    GOOD STAY
    Excellent stay, only couldn\'t figure out how to close the darkening curtains in the room.
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Mathijs | Países Bajos
15/02/2018
8.5
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 8
    • Persoonlijke attentie
    • 8
      • Comfort van de kamers
      • 8
        • Ligging
        • 9
          • Hotelfaciliteiten
          • 9
            • Ontbijt
            • 9
    NO COMMENT
    No comment everything was ok
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Buddy | Netherlands
15/05/2017
8.5
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 10
    • Persoonlijke attentie
    • 10
      • Comfort van de kamers
      • 10
        • Ligging
        • 10
          • Hotelfaciliteiten
          • 10
            • Ontbijt
            • 10
    BEING ON BUISINESSTRIP THE IDEAL POSITION OF THE HOTEL DIRECT CONNECTED TO WTC ENABLES YOU TO REACH OUR BUSINESSPARTNER IN MINUTES INSTEAD OF THE USE OF TIMECONSUMING PUBLIC SERVICES. ON THE OTHER HAND THE CITY CENTRE IS ON WALKING DISTANCE.SO THE COMBINATION BETWEEN BOTH MAKES THE STAY IN THIS HOTEL VERY COMFORTABLE AND RELAXED.
    Perfect positioned for business and leisure
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Hans | Netherlands
02/02/2017
10
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 10
    • Persoonlijke attentie
    • 9
      • Comfort van de kamers
      • 10
        • Ligging
        • 10
          • Hotelfaciliteiten
          • 10
            • Ontbijt
            • 9
    WE ENJOYED OUR STAY A LOT AND WOULD HIGHLY RECOMMEND YOUR HOTEL TO OTHERS.
    Eurostar grand marina
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Daniella | Netherlands
18/01/2017
9.7
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 8
    • Persoonlijke attentie
    • 9
      • Comfort van de kamers
      • 9
        • Ligging
        • 10
          • Hotelfaciliteiten
          • 8
            • Ontbijt
            • 10
    ONLY DOWNSIDE WAS THE VIEW IN MY OPINION. WE HAD A ROOM ON THE OUTERSIDE WITH A VIEW ON THE OFFICE. BUT IT DIDN'T AFFECT OUR PLEASURE AT ALL. WE HAD A GREAT STAY AND REALLY LIKED THE FRIENDLY STAFF!
    View
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Dennis | Netherlands
02/01/2017
9
Gemiddeld nota van 10
    Schoonheid
  • 8
    • Persoonlijke attentie
    • 10
      • Comfort van de kamers
      • 9
        • Ligging
        • 10
          • Hotelfaciliteiten
          • 10
    SPIJTIG VAN DE WERKEN ,DIE STOREN WEL S'MORGENS (BOREN EN KLOPPEN)
    Fleury
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Albert | Belgium
29/12/2016
9.4
Gemiddeld nota van 10