Heb je hulp nodig?Van maandag tot vrijdag van 09.00 u. tot 19.00 u.
Loading...
Eurostars
Grand Marina
Hotel
* * * * *GL
WTC Barcelona
Onze klanten zijn onze eerste waarde

Beoordelingen Eurostars Grand Marina

8.8
Gemiddeld nota van 10
98%
van onze klanten wordt aangeraden
  • Schoonmaak
    8.9
  • Persoonlijke attentie
    8.72
  • Comfort van de kamers
    8.8
  • Ligging
    9.01
  • Hotelfaciliteiten
    8.65
  • Ontbijt
    8.92
    No Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Youssef | België
29/12/2019
--
Gemiddeld nota van 10
    Schoonmaak
  • 9
    • Persoonlijke attentie
    • 9
      • Comfort van de kamers
      • 9
        • Ligging
        • 8
          • Hotelfaciliteiten
          • 9
            • Ontbijt
            • 9
    AANRADERS
    Goed gelegen, in de haven op wandelafstand van bario gothic. heel ruime en verzorgde kamers. zeer gastvrij, een heel uitgebreid ontbijtbuffet, een aanrader.
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Dimitra | Spanje
16/12/2019
8.8
Gemiddeld nota van 10
    Schoonmaak
  • 10
    • Persoonlijke attentie
    • 10
      • Comfort van de kamers
      • 10
        • Ligging
        • 10
          • Hotelfaciliteiten
          • 10
    SLECHTS 1 NACHT, MAAR VOLGEND JAAR MEER.
    Helaas konden wij maar 1 nacht blijven in barcelona omdat wij op doorreis waren. komend jaar november 2020 komen wij eerder naar uw hotel blijven dan 2 of 3 nachten.
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Boudewijn | NL
06/12/2019
10
Gemiddeld nota van 10
    Schoonmaak
  • 8
    • Persoonlijke attentie
    • 10
      • Comfort van de kamers
      • 10
        • Ligging
        • 10
          • Hotelfaciliteiten
          • 10
            • Ontbijt
            • 10
    BEST STAY EVER
    Special thanks to elisabeth, for us the employe of the month.thank you again for the bottel wine and cake for our wedding anaversary
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Frits | Nederland
16/10/2019
9.7
Gemiddeld nota van 10
    Schoonmaak
  • 8
    • Persoonlijke attentie
    • 8
      • Comfort van de kamers
      • 8
        • Ligging
        • 8
          • Hotelfaciliteiten
          • 9
            • Ontbijt
            • 10
    SEPARATE SMOKING AREA OUTSIDE
    Every day i was enjoying my delicious breakfast outside until the table next to me started to smoke. i think it is disgusting that i am eating in the smoke of somebody next to me. it ruins my appetite. please give the smokers their own area to eat and smoke. for the rest, it was a wonderful stay.
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Erik | Nederland
07/08/2019
8.5
Gemiddeld nota van 10
    Schoonmaak
  • 9
    • Persoonlijke attentie
    • 10
      • Comfort van de kamers
      • 10
        • Ligging
        • 10
          • Hotelfaciliteiten
          • 10
            • Ontbijt
            • 10
    PERFECT BCN HOTEL
    It\'s a fine clean hotel with a perfect location
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Philip | België
05/06/2019
9.8
Gemiddeld nota van 10
    Schoonmaak
  • 8
    • Persoonlijke attentie
    • 9
      • Comfort van de kamers
      • 9
        • Ligging
        • 9
          • Hotelfaciliteiten
          • 9
            • Ontbijt
            • 8
    MARINA SUITE.
    After we had problems with the view of the first suite, the have change this for a other one and this was very nice thank you.
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Christophe | België
23/05/2019
8.7
Gemiddeld nota van 10
    Schoonmaak
  • 9
    • Persoonlijke attentie
    • 9
      • Comfort van de kamers
      • 9
        • Ligging
        • 9
          • Hotelfaciliteiten
          • 8
    BARCELONA STAY
    I have stayed in eurostars grand marina in bcn several times and would definitely recommend it. location and amenities are great and so is the staff.being a regular eurostars hotels chain customer, i am really missing a loyalty program.
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Bert | Luxemburg
23/04/2019
8.8
Gemiddeld nota van 10
    Schoonmaak
  • 9
    • Persoonlijke attentie
    • 8
      • Comfort van de kamers
      • 9
        • Ligging
        • 9
          • Hotelfaciliteiten
          • 9
            • Ontbijt
            • 10
    KRISTOF VRAL
    Dit was een superleuke vakantie door onze ervaring met jullie hotel.
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Kristof | België
12/03/2019
9
Gemiddeld nota van 10
    Schoonmaak
  • 8
    • Persoonlijke attentie
    • 9
      • Comfort van de kamers
      • 8
        • Ligging
        • 9
          • Hotelfaciliteiten
          • 9
            • Ontbijt
            • 9
    GOED HOTEL
    Geen op of aanmerkingen
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Anno Hendrik | Nederland
23/02/2019
8.7
Gemiddeld nota van 10
    Schoonmaak
  • 9
    • Persoonlijke attentie
    • 8
      • Comfort van de kamers
      • 8
        • Ligging
        • 9
          • Hotelfaciliteiten
          • 9
            • Ontbijt
            • 9
    NEW YEARS STAY
    We had a great time in the hotel. clean hotel, good breakfast,...
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Philip | België
02/01/2019
8.7
Gemiddeld nota van 10
    Schoonmaak
  • 8
    • Persoonlijke attentie
    • 10
      • Comfort van de kamers
      • 10
        • Ligging
        • 10
          • Hotelfaciliteiten
          • 8
            • Ontbijt
            • 10
    BEST BARCELONA LOCATION NEAR SEA/BEACH/PORT/CITY VIA RAMBLAS...
    Fantastic view from our room (8th level) to city/portgastronomy (dinner / breakfast)
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Kox | België
21/10/2018
9.3
Gemiddeld nota van 10
    Schoonmaak
  • 9
    • Persoonlijke attentie
    • 10
      • Comfort van de kamers
      • 9
        • Ligging
        • 9
          • Hotelfaciliteiten
          • 9
            • Ontbijt
            • 10
    PERFECT!
    I will for sure recommend this hotel to friends and family
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Ann | België
22/08/2018
9.3
Gemiddeld nota van 10
    Schoonmaak
  • 8
    • Persoonlijke attentie
    • 10
      • Comfort van de kamers
      • 9
        • Ligging
        • 9
          • Hotelfaciliteiten
          • 9
            • Ontbijt
            • 10
    IT IS ALL ABOUT ATTENTION
    Hotel\'s staff gives really personal attention to their guests, this gave us the special feeling of an appreciated guest.
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Marcel | Nederland
21/08/2018
9.2
Gemiddeld nota van 10
    Schoonmaak
  • 10
    • Persoonlijke attentie
    • 10
      • Comfort van de kamers
      • 10
        • Ligging
        • 10
          • Hotelfaciliteiten
          • 10
            • Ontbijt
            • 10
    STAY
    Het was een fantastisch verblijf, van inchecken, slapen tot ontbijt. inchecken ging snel, koffers werden netjes gebracht en de bedden sliepen heerlijk. ontbijt was fantastisch, wellicht bij het drankje op het dakterras kan alles nog wel iets sneller. verder misschien wat extra zonwering bij het ontbijt. kortom perfect!
    Ja Ik zou het hotel aanbevelen aan een familielid of vriend
Wouter | Nederland
01/08/2018
10
Gemiddeld nota van 10