Hotel  Barcelona | Eurostars Grand Marina Hotel
Boek Beste prijs garantie

calendar

calendar
* children under 12 years

Booking through our website comes with benefits:

  • Free room upgrade
  • Free drink in Black Marina
  • Late check-out
Tlfno. de reservas 24h. (+34) 902 93 24 24 Eurostars Grand Marina

Contact Grand Marina Barcelona

Adres : Moll de Barcelona S/N
City : Barcelona
Province : Barcelona
Country : Spanje
Teléfono: (+34) 93 603 90 00
Fax: (+34) 93 268 19 45

reservas@grandmarinahotel.com

De prachtige ligging van het Eurostars Grand Marina Hotel in het centrum van de haven van Barcelona, op amper 2 minuten van het standbeeld van Colombus, biedt haar gasten de mogelijkheid om te voet de diverse toeristische, culturele en commerciële mogelijkheden in het centrum van Barcelona te bereiken: de Gotische wijk, La Rambla, Paseo Colón, de kerk van Santa María del Mar, het operahuis Liceo, het Picasso-museum, de Paseo de Gracia, het Palau de la Música, Barceloneta, Borne, Casa Batlló, Plaza Cataluña, La Pedrera, Montjuïc en talloze andere bezienswaardigheden. De ligging van het Eurostars Grand Marina Hotel, op het kruispunt tussen de verkeersader Paralelo en de ringweg Ronda Litoral, betekent dat we op slechts enkele minuten per taxi van de luchthaven en van het treinstation Sants liggen. Hoe ons te bereiken? 
Continue reading
Eurostars Grand Marina How to get there?
By car
Ga naar de straat Rambla de Canaletas en volg die tot het plein Plaza de Colón. Aan het kruispunt neemt u de eerste afslag naar de boulevard Paseo de Josep Carner tot aan het plein Plaza de la Carbonera, waar u de vierde afslag neemt die u direct tot de ingang van het Eurostars Grand Marina Hotel leidt.
By public transport
Aan het plein Plaza de Catalunya neemt u metrolijn 3 richting Zona Universitaria. Na twee haltes stapt u uit in het station Dassanes en wandelt u door de boulevard La Rambla tot het plein Plaza de Colón. Aan het kruispunt neemt u de straat Paseo de Josep Carner, tot u het plein Plaza de Carbonere bereikt. Wanneer u daar bent, gaat u links tot aan het plein Plaza de Les Drassanes, en op het einde daarvan ziet u het Eurostars Grand Marina Hotel.