Hotel  Barcelona | Eurostars Grand Marina Hotel
Boek Beste prijs garantie

calendar

calendar
* children under 12 years

Booking through our website comes with benefits:

  • Free room upgrade
  • Free drink in Black Marina
  • Late check-out
Tlfno. de reservas 24h. (+34) 902 93 24 24 Eurostars Grand Marina

Contact Grand Marina Barcelona

Adres : Moll de Barcelona S/N
City : Barcelona
Province : Barcelona
Country : Spanje
Teléfono: (+34) 93 603 90 00
Fax: (+34) 93 268 19 45

reservas@grandmarinahotel.com

De prachtige ligging van het Eurostars Grand Marina Hotel in het centrum van de haven van Barcelona, op amper 2 minuten van het standbeeld van Colombus, biedt haar gasten de mogelijkheid om te voet de diverse toeristische, culturele en commerciële mogelijkheden in het centrum van Barcelona te bereiken: de Gotische wijk, La Rambla, Paseo Colón, de kerk van Santa María del Mar, het operahuis Liceo, het Picasso-museum, de Paseo de Gracia, het Palau de la Música, Barceloneta, Borne, Casa Batlló, Plaza Cataluña, La Pedrera, Montjuïc en talloze andere bezienswaardigheden. De ligging van het Eurostars Grand Marina Hotel, op het kruispunt tussen de verkeersader Paralelo en de ringweg Ronda Litoral, betekent dat we op slechts enkele minuten per taxi van de luchthaven en van het treinstation Sants liggen. Hoe ons te bereiken? 
Continue reading
Eurostars Grand Marina How to get there?
By car
Bij het verlaten van de luchthaven, de snelweg van Castelldefels (C-31) richting Barcelona nemen. Vervolgens de aansluiting Barcelona/Girona/Lleida nemen en dan invoegen op de ringweg Ronda del Litoral (B-10). Na een paar kilometers de ringweg verlaten via uitrit 21 (La Rambla/Montjuic) en invoegen op de boulevard Paseo de Josep Carner. Aan het plein Plaza de Carbonera de tweede afslag nemen, die tot aan de deur van ons hotel leidt.
By public transport
Neem de shuttlebus (lijn A1 als u zich in T1 bevindt, en lijn A2 als u zich in T2 bevindt) richting Plaza de Cataluña. Stap uit aan de halte Plaza de España en neem metrolijn 3 richting Trinita Nova, tot de halte Parallel. Volg de boulevard Avenida de Paralelo tot u aan het plein Plaza de la Carbonera komt. Steek het kruispunt over naar het plein Plaza de Les Drassanes, dat direct naar tot Eurostars Grand Marina Hotel leidt.