Hotel  Barcelona | Eurostars Grand Marina Hotel
Reserva ara Millor preu garantit

calendar

calendar
* nens menors de 12 anys

Reservant des de la nostra web tot són avantatges:

  • Upgrade de l'habitació gratuït
  • Copa gratuita al Black Marina
  • Sortida tardana (late check-out)
Tlfno. de reservas 24h. (+34) 902 93 24 24 Eurostars Grand Marina

Mapa del Grand Marina Barcelona

Adreça : Moll de Barcelona S/N
Ciutat : Barcelona
Provincia : Barcelona
Païs : Espanya
Telèfon: (+34)93 603 90 00
Fax: (+34)93 268 19 45

reservas@grandmarinahotel.com

Ubicació del Eurostars Grand Marina Hotel

L’esplèndida localització de l’Eurostars Grand Marina Hotel a l’epicentre del port de Barcelona, a 2 minuts escassos del monument a Colom, ofereix als seus hostes la possibilitat d’acudir a peu a tot l’univers d’oportunitats turístiques, culturals i comercials del centre de Barcelona: el Barri Gòtic, les Rambles, el Passeig de Colom, l’Església de Santa Maria del Mar, el Liceu, el Museu Picasso, el Passeig de Gràcia, el Palau de la Música, la Barceloneta, el Born, la Casa Batlló, la Plaça Catalunya, la Pedrera, Montjuïc y un etcètera tan llarg com la curiositat de cada un dels nostres hostes. La ubicació de l’Eurostars Grand Marina Hotel al punt d’unió entre el Paral•lel i la Ronda Litoral ens situen a pocs minuts en taxi de l’aeroport i de l’Estació de Sants.
Seguir llegint
Eurostars Grand Marina Com arribar-hi?
En cotxe
Arribar a la Rambla de Canaletes i baixar fins a la Plaça de Colom. A la glorieta, agafar la primera sortida fins al Passeig de Josep Carner fins a la Plaça de la Carbonera,on haurà de desviar-se a la quarta sortida, que li conduirà directament fins a l’entrada de l’Eurostars Grand Marina Hotel.
Amb transport public
A l’interior de la Plaça de Catalunya, agafi la línia 3 de metro direcció Zona Universitària. Després de dues parades, baixi a l’estació de Drassanes i camini per la Rambla fins Plaça de Colom. A la glorieta accedeixi al Passeig Josep Carner, fins arribar a la Plaça de la Carbonera. Un cop allà, dirigeixi’s cap a l'esquerra fins a la Plaça de les Drassanes, al final de la qual trobarà el nostre hotel a Barcelona centre.