Hotel  Barcelona | Eurostars Grand Marina Hotel
Reserva ara Millor preu garantit

calendar

calendar
* nens menors de 12 anys

Reservant des de la nostra web tot són avantatges:

  • Upgrade de l'habitació gratuït
  • Copa gratuita al Black Marina
  • Sortida tardana (late check-out)
Tlfno. de reservas 24h. (+34) 902 93 24 24 Eurostars Grand Marina

Mapa del Grand Marina Barcelona

Adreça : Moll de Barcelona S/N
Ciutat : Barcelona
Provincia : Barcelona
Païs : Espanya
Telèfon: (+34)93 603 90 00
Fax: (+34)93 268 19 45

reservas@grandmarinahotel.com

Ubicació del Eurostars Grand Marina Hotel

L’esplèndida localització de l’Eurostars Grand Marina Hotel a l’epicentre del port de Barcelona, a 2 minuts escassos del monument a Colom, ofereix als seus hostes la possibilitat d’acudir a peu a tot l’univers d’oportunitats turístiques, culturals i comercials del centre de Barcelona: el Barri Gòtic, les Rambles, el Passeig de Colom, l’Església de Santa Maria del Mar, el Liceu, el Museu Picasso, el Passeig de Gràcia, el Palau de la Música, la Barceloneta, el Born, la Casa Batlló, la Plaça Catalunya, la Pedrera, Montjuïc y un etcètera tan llarg com la curiositat de cada un dels nostres hostes. La ubicació de l’Eurostars Grand Marina Hotel al punt d’unió entre el Paral•lel i la Ronda Litoral ens situen a pocs minuts en taxi de l’aeroport i de l’Estació de Sants.
Seguir llegint
Eurostars Grand Marina Com arribar-hi?
En cotxe
Al sortir de l’aeroport, incorporar-se a l’Autovia de Castelldefels (C-31) direcció Barcelona. A continuació, agafar el ramal Barcelona/Girona/Lleida i posteriorment ingressar a la Ronda del del Litoral (B-10). Al cap de pocs kilòmetres, abandonar la Ronda a la sortida 21 (La Rambla/Montjuïc) i incorporar-se al Passeig de Josep Carner. A la Plaça de la Carbonera, desviar-se en la segona sortida, que el conduirà fins a la porta del nostre hotel.
Amb transport public
Agafi l’Aerobús (línia A1 si es troba a la T1 i línia A2 si es troba a la T2) direcció Plaça de Catalunya. Baixi a la parada de Plaça d’Espanya i agafi la línia 3 de metro direcció Trinitat Nova, fins a la parada de Paral·lel. Descendeixi per l’Avinguda del Paral·lel fins a arribar a la Plaça de la Carbonera. Al creuar la glorieta s’accedeix a la Plaça de Les Drassanes, que condueix directament fins a l’Eurostars Grand Marina Hotel.